Circuit Cultural si Spiritual Israel Octombrie 2018 PDF Imprimare Email

 

CIRCUIT CULTURAL SI SPIRITUAL ISRAEL

4 nopti, 5 zile


Cesarea-Muntele Carmel-Haifa-Gradinile Bahai-Cana-Nazareth-Muntele Fericirii-Tabgha-

Capernaum-Croaziera pe Marea Glaileii-Locul de Botez-Ierihon-Bethleem-Ierusalim

 

 

Descarca

 

     

 

 

 

Ziua 1. Intilnire de grup in aeroportul din Cluj-Napoca la orele 04:00. Decolare la orele 05:50, aterizare in Tel Aviv (aeroport Ben Gurion) la orele 09:00. Cursa este operata de Compania Wizz Air. Dupa formalitatile vamale, ne indreptam spre nordul Israelului, pe malul Marii Mediterane, unde vizitam Cesarea, oras intemeiat de Irod cel Mare – ruinele palatului de lux, scufundate in mare, Amfiteatrul, Hyppodromul si inchisoarea Sfantului Pavel. Tot la Marea Mediterana admiram Haifa si Muntele Carmel, Biserica Ordinului Carmelit construita peste pestera Sf Ilie, apoi superbele Gradini Bahai, gradini suspendate (vedere de sus). Continuam cu Cana Galileii, la Biserica situat? pe locul unde Iisus a savarsit prima minune în Galileea - minunea preschimb?rii apei în vin. Terminam ziua cu Nazareth, unde vizitam Biserica Bunei-Vestiri a Maicii Domnului, construit? pe locul casei Mariei ?i a lui Iosif. Cina si cazare 1 noapte in Nazareth/Tiberias.

Ziua 2. Incepem ziua cu vizit? la Capernaum, locul unde Isus l-a intalnit pe Petru – Casa Sf. Petru, ruinele Sinagogii lui Cristos. Urmeaza locul predicii de pe munte – Muntele Fericirii, apoi Tabgha, locul inmultirii pestelui si a painii; plimbare cu barca pe Marea Galileii. Vedere panoramica asupra Inaltimilor Golan. Oprire la Locul de Botez pe malul Iordanului. Urmeaza Ierihon, orasul Vechiului Testament, unul dintre cele mai vechi orase din istoria omenirii, unde se gaseste si Muntele Ispitirii. Cazare 3 nopti la Bethleem.

Ziua 3. Ne indreptam spre Ierusalim, unde incepem ziua cu o incarcatura emotionala extraordinara - urcam pe Muntele Maslinilor: Biserica Pater Noster, Biserica Tuturor Natiunilor, Gradina Getsemani, Mormantul Fecioarei. Ne indreptam spre Via Dolorosa sau Drumul Crucii, cu opriri la Scaldatoarea Beteshda si la cele 14 statii. Terminam cu Biserica Sfantului Mormant, cu Golgota si Piatra Ungerii, dupa care urmeaza scurt timp liber. Intoarcere la cazare in Bethleem.

Ziua 4. Ne indreptam spre Ierusalim, unde vizitam Muntele Sion, locul Cinei celei de Tain? ?i mormântul Regelui David. Vizitam si Biserica Adormirii Maicii Domnului pe Muntele Sion. Scurta oprire la Biserica Sf. Petru Galicantu, construita pe locul unde Petru s-a lepadat de Cristos inainte de cantatul cocosului; biserica a fost cladita peste casa marelui preot – arheologia sprijina traditia biblica! Traversam Cartierul Evreiesc, mergem spre Templul Stancii, unde vizitam Zidul Plangerii sau Zidul de Vest al Templului lui Solomon. Ne intoarcem la Bethleem, unde vizitam Campia Pastorilor, cu Biserica construita peste Pestera Pastorilor, apoi Biserica Na?terii Domnului. Cina si Cazare la Bethleem.

Ziua 5. Transfer la Aeroport. Decolare la 10:00, aterizare in Cluj la orele 13:00


 

Date de plecare

Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

(avans 50%) >31.03.2018

Tarif Early Booking

(avans 50%) >31.01.2018

09.10.2018

565 euro

555 euro

535 euro

Tarif Client Fidel

560 euro

550 euro

530 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 90 euro

Tariful a fost calculat la un grup minim de 35 persoane, supliment grup 25-34 persoane: 40 euro/persoana, se achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii


Tariful include:

 1. - bilet avion pe ruta Cluj-Tel Aviv-Cluj, conform orarului de mai sus, cu compania Wizzair

 2. - taxele de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport, un bagaj de mân? care m?soar? maxim 55x40x23cm, de maxim 10 kg, poate fi transportat la

 3. bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar!)

 4. - 4 nopti cazare cu mic dejun si cina la hoteluri 3-4* (3 nopti in Bethleem, 1 noapte la Nazareth sau Tiberias)

 5. - plimbarea cu barca pe Marea Galileii, si toate taxele de intrare la obiectivele din program

 6. - ghid local vorbitor de lb. romana

 7. - transport local cu minibus/autocar, cf programului


  Tariful nu include:

  1. - bagaj de cala de 20 kg ~95 euro/dus-intors (pretul bagajului este mai avantajos la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj,

  2. consiliem un bagaj de cala/camera sau familie)

  3. - taxa de bacsis sofer si ghid (taxa legala si obligatorie: 25 euro/persoana) platibili la fata locului

  4. - asigurarea medicala si de renuntare la calatorie (recomandata mai ales in caz de renuntare la excursie)

  5. - nu exista optiunea de locuri preferentiale in autocar


  Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

  Atentie! Actul de calatorie este exclusiv pasaportul valabil minim 6 luni de la data intoarcerii

   

   

   

   


   

  Vizitatori Online

  Avem 34 vizitatori online
  Banner
  Banner
  Banner
  Banner