Minicircuit Olanda-Autocar PDF Imprimare Email

 

Minicircuit Olanda

 

Descarca

 

Passau-Amsterdam-Vollendam-Digul de nord(Afsluitdijk)-Rotterdam-Delft-Haga-Scheveningen-'s-Hertogenbosch-Koln-Nurnberg

 

 

Ziua 1. Plecare din Cluj Napoca la orele 02:00, din Oradea la orele 05:00 înspre Passau, vechi oras comercial pe Dunare, la confluenta raurilor Inn si Illz. Plimbare pe stradutele orasului vechi, vizitam catedrala baroca, primaria si Drei Flusse Eck (Coltul celor 3 Fluvii). Timp liber. Cazare zona Passau/Nürnberg. (Cluj Napoca-Oradea-Nürnberg~1150 km)

Ziua 2. Pornire din Nurnberg spre Olanda. Vizitam Amsterdam: croaziera pe canale pentru a face cunostinta cu orasul canalelor, apoi plimbare de seara si timp liber in Cartierul Rosu. Cazare la un hotel 3* in zona Amsterdam/Rotterdam. (Nurnberg-Amsterdam~650 km)

Ziua 3. Ne intoarcem in Amsterdam pentru a vizita Rijksmuseum, care gazduieste cea mai mare colectie de pictura flamanda, urmeaza o vizita la slefuitorii de diamante Coster Diamonds, apoi plimbare spre Piata de Flori, vara, locul perfect pentru a ne aproviziona cu bulbi de lalele. Timp liber in Amsterdam sau *excursie optionala de jumatate de zi la Vollendam, mica localitate, fost sat pescaresc traditional, unde vizitam o ferma de cascaval si asistam la procesul fabricarii sabotilor de lemn. Timp liber in portul satului pescaresc. Ne continuam drumul spre nord pentru a admira enormul baraj de cca 30 km, Afsluitdijk, cu ajutorul caruia, Olanda a stavilit apele Marii Nordului.

Ziua 4. Incepem ziua cu renumitul Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Orpire in Delft, centrul ceramicii olandeze si orasul natal al lui Johannes Vermeer. Vizita la Haga, oprire pentru poze la Palatul Pacii in cadrul careia functioneaza Curtea Suprema de la Haga. Intram in centru, vizitam Sala Medievala a Cavalerilor, faimosul Ridderzaal, unde se afla si tronul ceremonial al suveranului Tarilor de Jos. Timp liber in centru. Iesim la Marea Nordului, la Scheveningen, cartierul maritim al Hagai. Timp liber pe faleza pentru masa, baie sau cumparaturi. Cazare.

Ziua 5. Pornim spre 's-Hertogenbosch, vechi centru feudal fortificat, unde azi, cea mai mare atractie este centrul cultural care explica opera lui Hieronimus Bosch, cel mai faimos nascut al orasului. Ne continuam drumul spre Germania, scurta oprire la Koln, oras cladit pe Rin, inca din perioada romanilor, unde admiram Catedrala enorma, care adaposteste moastele celor Trei Magi de la Rasarit. Cazare zona Nurnberg (~800 km)

Ziua 6. Vizitam Nurnberg, orasul imperial, care si-a pastrat aerul medieval prin zidurile fortificatiei enorme. Vizita pietonala in incinta zidurilor medievale, vizitam mica catedrala si Schoner Brunnen, Casa Albrecht Durer, Palatul Justitiei, locul unde au avut loc faimoasele procese ale conducatorilor nazisiti, in 1945 (exterior). Ne indreptam spre casa; sosire in tara noaptea. (Nurnberg-Oradea~1000 km)

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.17 (avans 50%)

18.08.2017

385 euro

365 euro

Tarif Client Fidel

379 euro

359 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 60 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 35 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.01.2017

Tariful include:

- 5 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis cu mic dejun bufet (2 nopti zona Nurnberg, 3 nopti zona Rotterdam/Amsterdam)

- transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C.

- ghid turism din partea agentiei

- taxele de drum si de parcari, taxa tranzit Germania

Tariful nu include:

- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum: 17.5 euro, Turnul Euromast: 10 euro, taxa vaporas Amsterdam: 16 euro, sala Cavalerilor din Haga (vizita e posibila in functie de evenimentele ceremoniale): 10 euro, Catedrala din Delft ~3 euro; Centrul Hieronimus Bosch, cu ghid local: 11 euro

- *excursia optionala la Vollendam si Afsluitdijk: 20 euro. Pretul include transport autocar, vizita la o ferma de producere a cascavalului si a sabotilor de lemn cu traducere in limba romana+degustare cascaval, iesire in port si timp liber, deplasare spre digul de nord, Afsluitdijk (minim 25 persoane)

- asigurarea medicala + asigurarea storno (de renuntare la calatorie)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.


Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

05:00

Oradea

Tudor Vladimirescu Nr. 4

de la ag. Galatea Travel

Gratuit

02:00

Cluj-Napoca

Bila Manastur

Gratuit

01:20

Turda

Statie autobuz Sens West

15 euro

00:00

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

15 euro

(-1 zi) 23:00

Reghin

Petrom, Str. Iernuteni

20 euro

(-1 zi) 21:00

Odorheiu Secuiesc

Piata Marton Aron

25 euro

(-1 zi) 20:30

Miercurea Ciuc

Rompetrol, Str. Harghitei

25 euro

(-1 zi) 21:00

Brasov

Petrom, Bld. Grivitei

25 euro

(-1 zi) 23:30

Bistrita

Petrom, iesire spre Viisoara

20 euro

00:40

Dej

OMV, Str. Valcele

15 euro

01:00

Gherla

Petrom, Str. Clujului

15 euro

(-1 zi) 23:00

Sighisoara

Penny Market, Str. Tarnavei

20 euro

(-1 zi) 23:00

Sibiu

Parcarea Metro,Sos. Alba Iulia

20 euro

(-1 zi) 23:30

Sebes

Parcarea Lidl, Str. Augustin Bena

20 euro

00:00

Alba Iulia

MOL, Str. Al. Ioan Cuza

20 euro

(-1 zi) 23:00

Deva

Bila, langa Gara

20 euro

01:30

Baia Mare

OMV, Bld Independentei

20 euro

02:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

03:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

02:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

02:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

02:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

20 euro

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)


 

Vizitatori Online

Avem 67 vizitatori online
Banner
Banner
Banner
Banner