Anglia-Scotia-Irlanda 2017 cu autocar PDF Imprimare Email
                       
  

CIRCUIT ANGLIA-SCOTIA-

IRLANDA 2017

Descarca                                    

Passau-Rotterdam-York-Capela Rosslyn-Edinburgh-Inverness-Loch Ness-Fort Augustus-Glen Coe-Gretna Green-Tinutul Lacurilor-Belfast-Castelul Dunluce-Giants' Causeway, Carrick-a-Rede, Dublin-Liverpool-Londra-Greenwich-Windsor-Oxford-Stratford-Canterbury-Bruxelles-Koln-Viena


 

Ziua 1. Pornire din Cluj la orele 02:00, din Oradea la orele 05:00. Ne deplasam pe traseul Cluj-Oradea-Passau-Nurnberg~1100 km. Vizita Passau, orasul celor 3 fluvii – plimbare prin orasul vechi – vizitam Primaria, Coltul Celor Trei Fluvii, Catedrala. Scurt timp liber. Cazare zona Nurnberg.

Ziua 2. (Nurnberg-Rotterdam~612 km) Pornire din Nurnberg. Sosire la Rotterdam, via Dortmund. Sosire in Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Seara ne imbarcam pe feribot – trecere in Marea Britanie, Scotia. Cazare pe feribot in cabine de 4 persoane.

Ziua 3. Dimineata debarcare in Kingston upon Hull, in Scotia. Ne indreptam spre nord; incepem cu York, unde vizitam catedrala grandioasa si ne plimbam pe stradutele inguste ale orasului vechi. Vizita la Roslin pentru a admira Capela Rosslyn, capodopera arhitecturii gotice scotiene, fondata de cavalerii normanzi din familia Saint-Claire-sur-Epte, capela care are foarte multe simboluri francmansonice si care, in deceniile trecute a fost subiectul speculatiilor care au culminat cu filmul Codul Da Vinci. Cazare zona Glasgow-Edinburgh, 3 nopti. (Hull-Edinburgh~440km).

Ziua 4. Excursie toata ziua in Tinutul Inalt al Scotiei. Incepem activitatea noastra la Inverness, la o distilerie de Scotch Whiskey, apoi ne indreptam spre Loch Ness, in cautarea monstrului. Poposim in Fort Augustus, orasel cu un sistem complex de ecluze. Intoarcere la cazare pe un traseu deosebit de pitoresc, prin valea Glen Coe. Cazare la acelasi hotel. (~565 km)

Ziua 5. Vizitam (deplasare cu transport local contra cost) capitala Scotiei, Edinburgh, orasul vechi medieval, catedrala St. Giles, Princes Street, Castelul Holy Rood si Parlamentul Scotiei (cu ghid local). Timp liber. Cazare.

Ziua 6. Ne indreptam spre sud. Oprire la Gretna Green, la atelierul de fierarie, devenit celebru in lume pentru mariajurile ceremoniate de fierarul satului. Popas in pitorescul District al Lacurilor, pe malul Lacului Windermere, loc de inspiratie pentru poetii romantici. Cazare zona Dumfries.

Ziua 7. Trecere in Irlanda cu feribotul, vizitam Belfast, capitala Irlandei de Nord vizita cca 3 ore (cu ghid local). Ne indreptam spre nord pentru opriri panoramice, vizitam ruinele Castelului Dunluce, din sec 13, situat pe o stanca bazaltica deasupra marii, apoi Giant's Causeway, formatiuni vulcanice de bazalt de o simetrie uimitoare, apoi urmeaza Carrick-a-Rede, sa trecem pe o mica insulita peste podul de franghie. Cazare zona Dublin.

Ziua 8. Vizita Dublin (vizita cca 3 ore cu ghid local), apoi vizita la muzeul de bere Guiness. Traversare spre Anglia cu feribotul. Vizita de orientare in Liverpool, portul si docurile vechi, azi un district modern. Cazare zona Chester.

Ziua 9. Ne deplasam spre sud – oprire la Stratford-upon Avon, orasul natal al lui William Shakespeare – vizita casa natala si mormantul dramaturgului la Trinity Church. Urmeaza Oxford, oras universitar de renume, plimbare printre colegii – vizita la Christ Church College si la catedrala. Cazare zona Londra, 3 nopti la acelasi hotel. (Chester-Londra~350 km)

Ziua 10. Vizita Londra, program ghidat, cca 4 ore, cu autocarul partial pietonal, fara intrari (exterior) – se viziteaza zona Kensington cu Memorialul Albert, Muzeul de Istorie Naturala, Harrod's, Catedrala St. Paul’s, The City, Abatia Westminster, Parlamentul cu Big Ben, Tower, Tower Bridge, Palatul Buckingham, St. James Park, Piccadilly Circus, Piata Trafalgar. Dupa amiaza timp liber pentru vizite, London Eye, Galeria Nationala, etc. Cazare.

Ziua 11. Zi libera in Londra sau *optional vizitam Windsor, rezidenta familiei regale, Palatul si Catedrala St. George, schimbul de garda (depinde de organizatori – programul se va ajusta astfel incat grupul sa vada schimbul de garda sau la Buckingham sau la Windsor, astfel ziua 10 si 11 se pot inversa). Urmeaza vizita la Greenwich – Meridianul 0 si Observatorul Regal, Muzeul Marinei cu Colegiul Naval. Cazare.

Ziua 12. Parasim Londra, poposim in minunatul orasel, Canterbury, sediul arhiepiscopului Bisericii Anglicane, vizitam catedrala, locul unde a fost asasinat arhiepiscopul Thomas Beckett. Ne imbarcam pe feribot pe ruta Dover-Calais. Sosire pe continent, ne indreptam spre Bruxelles, tur panoramic cu Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal cu Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis. Cazare zona Bruxelles. (Londra-Bruxelles~360 km)

Ziua 13. Pornim spre Germania, scurta oprire in Koln, orasul ras de pe fata pamantului cu ocazia celui de-al II-lea Razboi Mondial – vizitam Catedrala cu relicviarul celor Trei Magi de la Rasarit. Cazare zona Passau-Linz. (~850 km).

Ziua 14. Pornim spre Viena - tur panoramic al Vienei imperiale cu cladirile de pe Ringstrasse, Hofburg, Maria Terezien Platz, Primaria, Parlamentul, etc. Timp liber in Viena. Pornim spre casa. Sosire in tara noaptea. (Passau-Viena~280 km; Viena-Oradea~500 km).


Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.17 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>15.02.17 (avans 50%)

02.07.2017

959 euro

929 euro

889 euro

Tarif Client Fidel

949 euro

919 euro

879 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 50 euro

Supliment camera single: 350 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 70 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 30.12.2016

Tariful include:

- 12 nopti cazare la hoteluri de 2*+ si 3*(de tip Ibis/Days Inn, Travel Lodge sau similar) cu mic dejun; 1 noapte cazare pe ferribot pe ruta Rotterdam-Hull in cabine de 4 persoane (optional cabine de 2 persoane cu suprataxa , vezi la Tariful nu include) Atentie! Micul dejun pe feribot nu este inclus in tarif, dar turistii au posibilitatea de a lua micul dejun la bord contra cost, la fel si cina.

- transport autocar 3*, taxe parcari si autostrazi, taxa tranzit Germania pentru autocar.

- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- taxa feribot Dover-Calais si de trecere tur si retur in Irlanda – 120 euro/persoana – obligatorie, platibila la inscriere

- optional supliment cabina de 2 persoane pe feribotul Rotterdam-Hull, 35 euro/persoana (platibili la inscriere; nu putem asigura ulterior)

- taxele de intrare la obiectivele turistice din program: Rotterdam-Turnul Euromast~9 euro, York – Catedrala-8,50 GBP, Capela Rosslyn-9GBP, Catedrala Canterbury~9GBP; taxele de intrare pt Casa Natala Shakespeare ~ 15GBP, Trinity Church ~2 GBP, Christ Church College la Oxford~8 GBP, etc; taxele de intrare sunt orientative si sunt valabile la redactarea programului;

- taxe ghizi locali aproximativ: 20 GBP;

- excursii optionale: Windsor-Greenwich – 30 euro + ~17 GBP taxa de intrare in Windsor, Greenwich-intrare libera la Observatorul Regal si la Muzeul Marinei+Casa Regnei; (RECOMANDAM sa achizitionati lire din Romania.), Loch Ness-Inverness-Fort Augustus-Glen Coe: 35 euro; ambele minim 30 persoane

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii).

Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor.

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

 

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

05:00

Oradea

Parcarea Vulturul Negru

0

02:00

Cluj-Napoca

Bila Manastur

Gratuit

01:20

Turda

Statie autobuz Sens West

15 euro

00:00

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

15 euro

(-1 zi) 23:00

Reghin

Petrom, Str. Iernuteni

20 euro

(-1 zi) 21:00

Odorheiu Secuiesc

Piata Marton Aron

25 euro

(-1 zi) 20:30

Miercurea Ciuc

Rompetrol, Str. Harghitei

25 euro

(-1 zi) 21:00

Brasov

Petrom, Bld. Grivitei

25 euro

(-1 zi) 23:30

Bistrita

Petrom, iesire spre Viisoara

20 euro

00:40

Dej

OMV, Str. Valcele

15 euro

01:00

Gherla

Petrom, Str. Clujului

15 euro

(-1 zi) 23:00

Sighisoara

Penny Market, Str. Tarnavei

20 euro

(-1 zi) 23:00

Sibiu

Parcarea Metro,Sos. Alba Iulia

20 euro

(-1 zi) 23:30

Sebes

Parcarea Lidl, Str. Augustin Bena

20 euro

00:00

Alba Iulia

MOL, Str. Al. Ioan Cuza

20 euro

(-1 zi) 23:00

Deva

Bila, langa Gara

20 euro

01:30

Baia Mare

OMV, Bld Independentei

20 euro

02:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

03:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

02:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

02:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

02:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

20 euro

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)

 

 

 

Vizitatori Online

Avem 64 vizitatori online
Banner
Banner
Banner
Banner