Circuit Spania - Maroc 2018 avion din Oradea sau Cluj PDF Imprimare Email
CIRCUIT SPANIA-MAROC 2018

Avion din Cluj sau din Oradea!

Descarca                

Zaragoza-Madrid-Sevilla-Toledo-Gibraltar-Maroc(Tanger)-Cordoba-Granada-Valencia-Barcelona-Montserrat-Figueras

 

     


Ziua 1. Decolare din aeroportul din Cluj-Napoca la orele 13:20, aterizare la aeroportul El Prat din Barcelona la orele 15:20. Decolare din Aeroportul din Oradea la orele 15:30, aterizare la Aeroportul din Girona la orele 17:10. Transfer la hotel. Cazare.

Ziua 2. Pornire spre vechiul sediu al Aragonilor, Zaragoza. Plimbare prin centru, vizitam centrul vechi Catedrala si Biserica El Pilar. Facem cunostinta cu stilul mudejar. Timp liber. Ne continuam drumul spre Madrid. Cazare zona Madrid, 2 nopti. (Barcelona-Madrid ~ 615 km)

Ziua 3. Începem vizita noastra cu capitala Spaniei, Madrid: Palatul Regal, Orasul Vechi, Monumentul Cervantes, Placa Mayor, Muzeul Prado. Vizita El Escorial, manastire, rezidenta regala spaniola si locul de veci al regilor spanioli. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4. Parasim Madridul si ne îndreptam spre capitala Castiliei, Toledo. Fosta resedinta regala si imperiala care are o traditie istorica foarte bogata. Vizitam vestigiile culturale ale orasului – Catedrala care se înalta deasupra orasului, Primaria, Casa Memoriala El Greco, Cartierul Evreiesc. Ne continuam drumul spre Cordoba, vechiul centru religios maur-islamic, care, odinioara a fost si cel mai civilizat oras vestic, vizitam La Mezquita sau Moscheea – centru religios, filosofic, cultural si centru al stiintelor medievale, azi catedrala orasului. Cazare zona Sevilia. (Madrid-Sevilla ~ 530 km)

Ziua 5. Vizita Sevilla, incepem cu malul pitoresc al Guadalquivirului; Arena pentru coride, Turnul de Aur, ne indreptam spre Catedrala Santa Maria, a treia cea mai mare catedrala gotica din lume cu mormântul lui Cristofor Columb, vizita Alcazarul, vechiul palat maur, intrebuintat apoi si de guvernatorii crestini. Ne indreptam spre Peninsula Gibraltar (colonie britanica); vizita mica capitala, apoi optional, cu microbuze locale ne îndreptam spre “Stânca” si Pestera Sf. Mihail. Sus de pe stânca vom admira panorama superba a Golfului Gibraltar. Cazare zona Gibraltar, 2 nopti la acelasi hotel. (Sevilla-Gibraltar ~ 200 km).

Ziua 6. Timp liber la hotel pentru odihna sau plaja, sau excursie optionala in Maroc (cetatenii UE pot trece pentru o zi in Maroc, acompaniati de un ghid local, cu CI valabil).

Ziua 7. Pornim spre Granada, centru cultural maur-andalusian, ultimul bastion al islamului in Europa; vizita Caravan Sarayul, Capela Regala si Catedrala; timp liber in zona Bazarului sau plimbare prin cartierul gitanilor. Vizitam Palatul Alhambra, capodopera arhitecturala maura – Palatul Regal, Curtea Leilor, Gradinile Generalife. (atentie! Taxa de intrare se achita la inscriere). Cazare Granada. (Malaga-Granada~ 130 km)

Ziua 8. Mic dejun. Parasim Granada de dimineata si ne îndreptam spre Costa Brava cu popasuri pe drum. Scurta oprire in Valencia, al treilea cel mai mare oras al Spaniei; viztam panoramic zona orasului modern – Palatul Artei si Stiintei, Gara de Nord, Arena pentru Coride si scurt timp liber in zona Primariei. Pornim spre Barcelona, 3 nopti cazare zona Costa Brava / Barcelona la acelasi hotel. (Granada-Barcelona ~ 850 km)

Ziua 9. Vizitam Barcelona, panoramic cu Bulevardul Diagonal cu cladirile-opere arhitecturale ale lui Gaudi si alti artisti modernisti, Stadionul Nou Camp, La Sagrada Familia (atentie! Taxa de intrare se achita la inscriere), Parc Guell, Ramblas, Cartierul Gotic. Tim liber in Barcelona. Seara vizita spectacolul Fantanilor Magice. Cazare.

Ziua 10. Timp liber sau *excursie optionala la Figueras, unde admiram Teatrul-Muzeu Gala Salvador Dali, cu creatiile artistului excentric, apoi la Montserrat, manastire benedictina, loc de pelerinaj catalan, situat intr-un cadru natural unic, printre munti (~traseu 350 km). Cazare

Ziua 11. Transfer la Aeroportul din Girona, decolare la orele 11:25 – aterizare la Oradea la orele 15:05. Timp liber in cursul diminetii; Transfer la aeroportul din Barcelona. Decolare la orele 15:55, aterizare la aeroportul din Cluj-Napoca la orele 20:00.

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla / tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.18 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.18 (avans 50%)

23.09.2018

899 euro

879 euro

849 euro

Tarif Client Fidel

889 euro

869 euro

839 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single: 175 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 40 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.


BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 30.12.2017

Tariful include:

- bilet de avion Cluj-Barcelona-Cluj cu compania Wizzair sau Oradea-Girona/Barcelona-Oradea cu compania Ryanair, cf orelor de zbor mentionate; taxele de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport la orele de zbor mentionate, un bagaj de mân? care m?soar? maxim 55x40x23cm, de maxim 10 kg, poate fi transportat la bord gratuit (creme si lichide: <100 ml/recipient x 10 bucati in punga cu fermoar!)

- transport cu autocar/midibus cu aer conditionat, scaune rabatabile, etc, conform program

- 10 nopti cazare la hoteluri de 3* sau de tip Ibis, cu mic dejun bufet
- ghid turism din partea agentiei


Tariful nu include:

- la Wizzair: 1 bagaj de cala/persoana, de 20 kg aproximativ 90 euro/dus-intors; la Ryanair: tariful bagajului de cala se modifica, incepand de la 50 euro (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj ulterior)

- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu, El Escorial~10 euro, Muzeul Prado~15 euro, Alhambra~20 euro (taxa platibila la inscriere, taxa include bilet rezervat si platit din timp), Casa El Greco~5 euro, Cordoba Moscheea~10 euro; Gibraltar (microbuze cu ghid local)~35 euro; La Sagrada Familia~25 euro (taxa platibila la inscriere, taxa include bilet de intrare rezervat din timp cu plata anticipata si ghid local)

- excursiile optionale: Figueras+Montserrat~25 euro (numar minim 30 persoane)+taxa de intrare muzeul Dali~12 euro; Maroc: 75 euro (include transport autocar pana in port, bilet feribot, program turistic cu ghid local in Tanger, o masa de pranz si timp liber pentru cumparaturi in bazar)

- asigurarea storno (de renuntare la calatorie) si asigurarea medicala

- taxe ghizi locali in Spania acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar

- castile pentru audioghid, bacsisurile

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Locuri preferetianle se acorda doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

 

 

Vizitatori Online

Avem 25 vizitatori online
Banner
Banner
Banner
Banner