Elvetia - Coasta de Azur 2018 - autocar PDF Imprimare Email
                      

ELVETIA-COASTA DE AZUR

ALPII SI LACURI ALPINE, CASTELE BAVAREZE, ITALIA 2018

Descarca

 

Salzburg-Herrenchiemsee-Neuschwanstein-Schaffhausen-Zurich-Berna-Geneva-Chamonix-Mont Blanc-Montreux-Chillon-Zermatt-Matterhorn-Lacurile Alpine din Italia, Como, Garda-Milano-Genova-Cannes-Nice-Monaco-Sirmione-Verona-Ljubljana

 

 


Ziua 1. Pornire din Cluj la orele 02:00, plecare din Oradea la orele 05:00 pe ruta Cluj-Oradea-Budapesta-Viena-Salzburg~950 km. Sosire la Salzburg dupamasa, orasul muzicii, dominat de fortareata Hohensalzburg, pentru un tur pietonal care include Gradinile si Palatul Mirabell, Getreidegasse, unde se gaseste Casa lui Mozart, Vechea Primarie, Domul. Cazare zona Salzburg.

Ziua 2. Ne indreptam spre faimoasele castele ale Bavariei, primul, Herrenchiemsee, un Versailles in miniatura, situat in mijlocul Lacului Chiemsee, apoi castelul-fantezie medievala, Neuschwanstein, ambele construite la ordinele Regelui Ludovic II. Cazare zona Munchen/Memmingen.

Ziua 3. Pornim spre Elvetia; oprire la cascada cu cel mai mare debit din Europa, Cascada Rinului la Schaffhausen. Vizitam Zurich in cadrul unui tur panoramic, zona medievala Niederdorf, Catedralele Fraumunster si Grossmunster, Bahnhofstrasse, cea mai scumpa strada de cumparaturi, etc. Ne indreptam spre Berna, capitala Elvetiei, oras situat in curbura raului Aare. Vizitam cele mai atragatoare obiective din orasul vechi: Primaria, Catedrala, Turnul cu Ceas, Parcul Ursilor. Cazare 2 nopti zona Geneva (Franta). (Memmingen-Geneva~450 km)

Ziua 4. Vizitam Geneva, sediul multor organizatii internationale, unde urmeaza o vizita de oras, Palatul Natiunilor, Catedrala Sf. Petru, Monumentul Reformei si Jetul de Apa. Timp liber sau *excursie optionala la Mont Blanc, cel mai inalt varf din Europa, spre taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina, Aiguille du Midi 3777 m, pentru a admira varful Mont Blanc Geneva-Chamonix (cca 160 km dus-intors) (vizita este posibila in functie de conditiile meteo). Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5. Ziua incepe cu una dintre cele mai renumite statiuni montane din Europa, Montreux, tur panoramic al statiunii. Pornim spre statiunea Tasch. Timp liber sau urcare cu trenul in statiunea Zermatt (1600m altitudine), urcare cu trenul la o altitudine de 3100 m pentru o vedere panoramica minunata asupra unor varfuri ca Matterhorn, Dufourspitze (calea fertata situata la cea mai mare altitudine din lume). Coboram din Alpi spre Italia prin Pasul Simplon. Cazare zona lacurilor Maggiore, Varese, Como. (~420 km)

Ziua 6. Vizitam Como – plimbare ghidata spre Catedrala, Port si mormantul lui Alessandro Volta. Optional croaziera ghidata pe lac. Pornim spre Milano, forta motrice si capitala modei in Italia – plimbare ghidata: Castel Sforzesco, Domul, Galeriile Vittor Emanuele II, La Scala. Cazare zona Pavia/ Piacenza. (~150 km)

Ziua 7. Vizitam Genova, La Superba Repubblica, Portul modern, Catedrala, Porta Soprana, Casa lui Columb. Ne indreptam spre Franta, sosire la Cannes, superba statiune de lux cu promenada La Croisette, centru al festivalului de filme. Timp liber. Cazare zona Cannes.

Ziua 8. Vizitam Nice, capitala Coastei de Azur – Promenada Englezilor, Dealul Castelului, Curtea Saleya si Portul Grecesc, timp liber la Nice. Urmeaza Monaco, micul principat de 2 kmp dar cu un renume de lux – Palatul Princiar, Pista Formula 1, Casinoul din Monte Carlo. Timp liber. Cazare in Italia, zona Bergamo. (Cannes-Bergamo~400 km).

Ziua 9. Vizitam Lacul Garda si oraselul Sirmione, situat pe malul lacului, optional croaziera pe lac si timp liber. Urmeaza Verona, orasul indragostitilor – plimbare ghidata spre Arena romana, Casa Julietei, Piata del Erbe si Piazza del Signoria. Timp liber. Cazare zona Treviso/Trieste.

Ziua 10. Pornim spre casa cu un popas la Ljubljana, plimbare ghidata: Podul cu Dragoni, Podul Triplu, Catedrala, Primaria. Timp liber. Sosire in tara seara tarziu.

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla sau tripla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.18 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.18 (avans 50%)

08.07.2018

589 euro

569 euro

549 euro

Tarif Client Fidel

579 euro

559 euro

539 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 30 euro

Supliment camera single: 190 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 30-39 persoane, 45 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 30.12.2017


Tariful include:

- transport cu autocar licentiat 3*, taxe de autostrazi, tuneluri, taxa de tranzit Germania

- 9 nopti cazare la hoteluri/pensiuni de 3* sau de tip Ibis / Kyriade/Campanile cu mic dejun bufet

- ghid de turism din partea agentiei


Tariful nu include:

- taxele de intrare la obiectivele turistice din program: Herrenchiemsee: 17 euro, (bilet de intrare, vaporas spre insula si taxa de rezervare pt grupuri),

Neuschwanstein: 16 euro (autobuz local la urcare, bilet de intrare si taxa de rezervare pt grupuri), Cascada Rinului la Schaffhausen: 5 euro, tren din Tasch-Zermatt si tren panoramic (urca la 3100 m) spre Matterhorn: 90 euro, croaziera ghidata pe lacul Como si tur ghidat in Como cu ghid local: 18 euro, croaziera in Sirmione: 8 euro, Muzeul Operei La Scala: 6 euro (tarif de grup)

- excursia optionala la Chamonix-Mont Blanc: 10 euro+taxa de telecabina: 60 euro

- cinele la hoteluri

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- casca audioghid, bacsisurile

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional); mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, pe ambele parti.


In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor.


Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.


Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

05:00

Oradea

Str. T. Vladimirescu nr 4, de la Agentia Galatea Travel

0

02:00

Cluj-Napoca

Sala Sporturilor

Gratuit

01:20

Turda

Statie autobuz Sens West

15 euro

00:00

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

15 euro

02:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

03:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

02:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

02:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

02:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

20 euro

 

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Vizitatori Online

Avem 42 vizitatori online
Banner
Banner
Banner
Banner